O pastila folosita des de romani face ravagii la inima! Medicii au spus adevarul!

Cu totii ne-am format o obisnuinta din a lua Ibuprofen, la cea mai mica durere sau inflamatie, gandindu-ne ca nu este nimic gresit in asta. De fapt, se pare ca administrarea antiinflamatoarelor in mod regulat, poate reprezenta un pericol real.

Asa cum veti citi in articol, s-a demonstrat faptul ca Ibuprofenul distruge muschiul inimii. Atunci cand ajungem la varsta de 40 de ani, aceasta administrare regulata de Ibuprofen, poate duce la un infarct. Medicii atrag atentia asupra folosirii Ibuprofenului, doar in cazuri realmente necesare.

Anumite boli, necesita calmante zilnice, deci ce trebuie facut in astfel de situatii?

Medicina Asiatica foloseste de foarte mult timp turmericul, deoarece este un antiinflamator natural. Aceasta planta este eficienta in tratarea osteoartrozei, spune un studiu publicat in the Journal of Alternative and Complementary Medicine. Pacientii diagnosticati cu osteoartroza la genunchi, au fost tratati fie cu 800 mg de Ibuprofen, fie cu 2,000 mg de turmeric. Dupa 6 saptamani, simptomele au fost comparate, ca urmare a tratamentelor diferentiate. Pacientii tratati cu turmeric aveau dureri aproape nesemnificative, in comparatie cu pacientii carora li se administrase Ibuprofen.

Iata cum puteti face un cocktail din turmeric, care va va tine departe de durere: amestecati o lingura pudra de turmeric, o ceasca cu miere si zeama de la o lamaie. Amestecati bine cu o lingura din lemn si consumati cate o lingurita, din acest preparat, dizolvata in apa calduta sau ceai, de 3 ori pe zi.

Renuntati la Ibuprofen si invatati sa traiti sanatos.