De-a lungul timpului dansul mirilor s-a diversificat foarte mult, iar de la acesta au apărut nenumărate alte dansuri, sper exemplu: dansul nașilor, dansul tatălui miresei cu fiica sa, al mamei mirelui cu fiul sau. După cate au apărut ne așteptam și la dansul mirelui cu mama soacra.

 Ce este drept dansul mirilor este un moment foarte emoționant, iar dacă ești la a doua căsătorie acesta devine deja copleșitor. Tânăra mireasa se afla la a doua nunta, deoarece din păcate primul soț a decedat într-un acccident. Însă in urma lumina rămas o soție îndurerată și fiul lor de doar câțiva ani. După câțiva ani tânăra a înțeles ca trebuie sa își refacă viața și sa fie tare pentru băiețelul ei. Așa a și făcut și acum a avut parte de surpriza vieții sale. La a doua nunta aceasta a avut parte de o surpiza pusă la cale chiar de băiețelul ei.

 Acesta a pregatit un dans împreuna cu mama sa pe care l-au dansat in fata invitaților. Momentul a fost unul cu totul și cu totul emoționant deoarece la acest  dans a participat și cel mai nou și mai mic membru al familiei.