„Elixir al tinereții“ – remediu tibetan miraculos vechi de 2000 de ani

Pentru detoxificarea ficatului ori pentru reducerea colesterolului, trigliceridelor ori a depozitelor de calciu din vasele de sânge, există un remediu vechi de peste 2000 de ani, considerat de mulți un „elixir al tinereții“.

 
 

Acest leac tibetan are numeroase beneficii pentru sănătate: estompează ridurile, te scapă de constipație, întărește sistemul imunitar și te menține în formă maximă. În plus, curăță organismul de grăsimi, îmbunătățind metabolismul și vederea, previne atacurile de cord, garantându-ți o viață lungă, fără boli. În combinație cu o dietă adecvată și mișcare fizică, starea ta de sănătate se va îmbunătăți considerabil.

Acest leac-minune este foarte ușor de preparat, având nevoie de doar 3 ingrediente.

Ai nevoie de:

300 g usturoi

1 kg lămâi proaspete

1,5 l apă

 

Cum se prepară

Încălzește apa într-un vas și spală lămâile. Îndepărtează coaja atât de la lămâi, cât și de la cățeii de usturoi, taie ingredientele și pune-le în vasul cu apă clocotită. Mixează ingredientele și lasă mixtura să fiarbă 15 minute (nu mai mult!), la foc mic. Dă vasul de pe foc și așteaptă ca pasta să se răcească complet, după care pune-o într-un recipient din sticlă.

Cum o folosești

Consumă 50 ml de amestec în fiecare dimineață pe stomacul gol, 20 de zile. Fă pauză 10 zile și apoi repetă procedeul, până când vezi că te simți mai bine. După aceea, nu mai folosi remediul!

 


Comments

4 răspunsuri la „„Elixir al tinereții“ – remediu tibetan miraculos vechi de 2000 de ani”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *