Descoperire uluitoare dupa deschiderea mormantului lui ISUS!

Un grup de arheologi au cercetat locul unde se crede ca a fost inmormantat Isus Hristos si au risipit o partre dintre misterele dezbatute pe marginea acestui subiect.

 Polemicile cu privire la autenticitatea acestui loc de veci au aparut dupa ce mormantul care a fost gasit in secolul al IV-lea a fost distrus de incendii, razboaie si cutremure.

 Dupa mai bine de 200 de ani a fost redeschis locul unde se crede ca a fost inmormantat Mantuitorul Isus Hristos, iar descoperirea arheologilor este una uluitoare.

 Grupul de arheologi a descoperit patul funerar pe care Isus ar fi stat timp de 3 zile. Acesta era protejat de o lespede din marmura despre care pana acum nu se auzise nimic. Aceasta a fost pusa acolo in secolul XVI pentru a impiedica furturile din mormantul sacru.

„Cel mai uimitor moment pentru mine a fost când am dat la o parte primul strat de praf şi am descoperit o a doua bucată de marmură. Aceasta era gri, nu albicioasă, precum cea din exterior şi chiar în mijlocul ei stă o cruce frumos inscripţionată. Nici nu aveam habar că exista“, a declarat arheologul Frederik Hiebert, de la National Geographic.

„Nu ştiam că l-au construit în acelaşi loc de fiecare dată. Aceasta pare să fie o dovadă vizibilă că locul pe care pelerinii îl venerează astăzi este într-adevăr acelaşi mormânt pe care împăratul roman Constantin cel Mare l-a găsit în secolul al IV-lea şi pe care cruciaţii l-au venerat. Este uimitor“, a subliniat el.


Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *