Adevarul despre cancer! Cele mai comune cauze ale cruntei boli si motivul pentru care nu sunt dezvaluite publicului!

Am ajuns cu totii sa traim sub semnul hiperbolei populare potrivit carei „totul ne imbolnaveste de cancer”, de care unii oameni se agata si ca pretext pentru propriile esecuri legate de stilul de viata sau regimurile alimentare incercate.

Dar lucrurile nu sunt chiar asa departe de adevar: numeroase alimente au intr-adevar potential cancerigen, acesta fiind demonstrat stiintific.

In continuare ne vom limita la principalii 10 factori cauzatori de cancer de care trebuie sa te feresti cat mai bine.

1. Hormonii din carne si lapte

Din pacate, majoritatea animalelor domestice sunt hranite cu alimente incarcate cu hormoni artificiali meniti sa creasca productia de carne si de lapte. Hormonii adaugati in alimentatia lor provoaca inflamatii, cancer si alte boli periculoase.

2. Mamografiile, radiografiile dentare, scannerele din aeroporturi

Mai multe cercetari au dovedit ca radiografiile au efecte periculoase asupra sanatatii. Aceste expuneri sunt corelate cu aparitia cancerului si a altor boli, fapt pe care industria medicala nu ni-l divulga.

3. Aluminiul din deodorante si antiperspirante

Deodorantele si antiperspirantele sunt foarte periculoase pentru santatate, numeroase studii demonstrand ca aluminiul pe care il contin aceste produse poate cauza cancer la san. Specialistii au constatat ca in tumorile acestui tip de cancer exista cantitati mari de aluminiu.

4. Cosmeticele toxice

Pielea este cel mai mare organ al corpului, asa ca trebuie sa ii acordam ingrijirea de care are nevoie. Din pacate insa, multe dintre produsele cosmetice preparative sau decorative au un continut mare de petroleum si gudron de carbune. Specialistii sustin ca aceste substante daunatoare penetreaza bariera pielii si se absorb in sange, crescand riscul aparitiei cancerului. Pentru o piele sanatoasa si un organism mai bine protejat incearca sa folosesti mai des produse cosmetice naturale.

5. Soia si porumbul GMO

Aceste produse contin hemaglutinina, care transforma celulele rosii in cheaguri de sange. In plus, soia creste nivelurile de estrogen din organism. De aceea se recomanda inlocuirea acestor produse cu echivalentele lor organice.

6. Indulcitorii artificiali

Specialistii descurajeaza folosirea zaharului natural, deoarece acesta determina cresteri bruste ale nivelului de insulina din corp. Se recomanda de asemenea sa eviti sucurile acidulate dulci, deoarece ele contin fructoza, un indulcitor artificial carcinogen si colorant caramel, un alt carcinogen periculos. In plus sucurile acidulate deregleaza pH-ul corpului, incurajand dezvoltarea si inmultirea celulelor canceroase.

7. Apa fluorurata

Fluorul este o substanta periculoasa care demineralizeaza organismul, si slabeste functia imunitara. Astfel, evita pe cat posibil sa bei apa de la robinet.

8. Medicamentele si vaccinurile

Medicamentele si vaccinurile imunizante contin numeroase chimicale si produc in cele mai multe cazuri efecte adverse, motiv pentru care nu se recomanda sa fie folosite decat atunci cand este absolut necesar.

9. Alimentele la conserva

Conservele din tabla contin o substanta numita bisfenol A, care distruge celulele cerebrale la soareci. Pe langa aceste recipiente, mai exista si numeroase mase plastice care contin aceasta substanta periculoasa, ca cele folosite pentru fabricarea sticlelor din plastic, plombelor dentare si a hartiei termice.

10. Sapunurile, sampoanele, pastele de dinti si cremele comerciale

Asa cum am mentionat anterior, pielea absoarbe o buna parte din substantele cu care intra in contact, asa ca trebuie sa ai grija ce produse folosesti pentru igiena personala. Produse precum sapunurile, pastele de dinti, sampoanele, vopselurile pentru par, parfumurile si subprodusele de origine animaliera pot avea efect carcinogen. Pentru a te poteja, foloseste cat mai des alternative naturale.

Dupa cum enunta o anecdota celebra: Nu pune pe piele ceea ce nu ai baga in gura.

Sursa: Secretele, Autor Petrut


Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *