Vine un Cutremur mare in România? Marmureanu: “Va fi peste cel din ‘77”. Vezi când va avea loc, potrivit parapsihologului Ion Istrate:

Mulți românii au fost impresionați de tragedia din Italia, 300 de persoane fiind ucise în cutremur, și așteaptă cu frică să se repete cutremurul din 1977.

 

Activitatea seismica din tara noastra a fost intensa in ultima perioada, insa toate cutremurele au avut, pana acum, intensitate mica. Conform Institutului de Fizica a Pamantului, de la 1 august pe teritoriul tarii noastre au fost nu mai putin de 30 de seisme, informează stirilekanald.ro.

14159088_295831667451044_1897964623_n

Seismologul Gheorghe Marmureanu, directorul INFP ne da insa o veste proasta. Conform previziunilor sale , urmatorul cutremur mare care se va produce in Romania va fi mai puternic decat cel din 1977. “Va fi ca cel din 1802, cel mai mare, va fi de 7,9, deci cu efecte puternice. Aceasta inseamna si Moldova toata si Focsani si poate sa fie si Muntenia, Dobrogea, o parte”, spune Marmureanu despre cutremurul devastator care se va abate asupra Romaniei.

In 1802, pe 26 octombrie, s-a produs un seism cu magnitudinea de 7,9 grade. In cronicile si insemnarile Bisericii Ortodoxe se arata ca atunci „au cazut turnuri de la sfintele biserici, iar alte biserici au cazut de tot” si ca, tot atunci, „s-a rupt turnul cel inalt, Coltea”, care era podoaba orasului, „iar din casele boieresti si din cele de obste putine au scapat zdravene”.

 

Si parapsihologul Ioan Istrate vine cu o previziune sumbra. Cunoscut pentru previziunile sale, in special pentru anuntarea cutremurelor din lumea intreaga, el vorbeste in premiera despre un seism catastrofal care ar putea lovi tara noastra. El sustine ca seismul va avea magnitudinea de 8,3 pe Richter. “Si in Bucuresti va fi ca in Nepal. Dupa mesajele mele de la ora actuala, cutremurul va avea loc pana in alegerile parlamentare”, a prezis Istrate, conform Alternative News.


Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *