VIDEO – BOR se rupe in doua! Calugarii de la Muntele Athos SE REVOLTA impotriva ”ereticului” Patriarh Daniel!

Preoții se revoltă și încearcă să strângă rândurile pentru a iniția un mare protest împotriva Patriarhului Daniel, chiar în fața Patriarhiei. Preoții și călugării de la Muntele Athos se declară împotriva documentelor semnate la Sinodul din Creta.

 

”Apel şi Mesaj urgent din Sfantul Munte Athos Nu luati în derâdere dați mai departe:

Noi, călugării din Sfântul Munte Athos, împreună cu voi, tot poporul Ortodox, am hotărât, ca în zilele de 22, 23 şi 24 august 2016 (luni, marți, miercuri) pentru a se ține
Post Negru până seara, la ora 20:00, apoi doar pâine şi ceai.

Rugăciune pentru salvarea Ortodoxiei :

De citit Psaltirea pe zi + Paraclisul Maicii Domnului

Iar pe 30 august între orele 8:00 – 9:00,
vom veni noi (cālugării din Sfântul Munte Athos) în sprijinul oamenilor şi vom fi prezenți de față cu toți episcopii care nu au semnat în Creta.

Apoi preoți, călugări, maici, mireni vom merge la Patriarhie, Mitropolie, Episcopie unde se află acei episcopi trădători care au semnat în Creta pentru a le cere public să demisioneze din functia de episcop sau să se pocăiască public şi să retragă semnătura pe care au pus-o pe docomentele acelea neortodoxe.

Acum e Salvarea Ortordoxiei astfel pedeapsa lui Dumnezeu va veni peste noi toți.
Nu luați în glumă acest mesaj.
Dati mai departe să vadă toată lumea.

Doamne ajută!
––––––––––––––––-
Trebui să ne unim noi (mirenii) şi să demonstrăm că Biserica Ortodoxă înseamnă cler+popor, unde clerul slujeşte poporului şi Niciodată clerul Nu poate fi stăpân pe popor şi să semneze în numele poporului fără să îi întrebe dacă sunt sau Nu de acord cu apostazia din Creta.
Să ne unim acum cât avem vreme, că pe urmă va fi prea tărziu.
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
Vino şi tu în dealul mitropoliei la Catedrala Sfinții Împărați Constantantin şi Elena (La Sfântul Dimitrie Basarabov) să îl dăm jos pe ereticul patriarh Daniel Ciobotea.

Vino la mitropolia Moldovei, Olteniei, Banatului, Ardealului, la toate episcopiile unde sunt cei 24 de apostați care au semnat la Sinodul din Creta”, se arată în mesajul clericilor.

Pe internet a devenit viral discursul unui călugăr ortodox de la Muntele Athos, Ștefan Stancu.

 


VIDEO – BOR se rupe in doua! Calugarii de la… di littlethings1


Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *