Un bărbat din Germania are soţia NINFOMANĂ. Aceasta a fost acuzată că l-a VIOLAT în SOMN

La prima vedere a titlului aş putea exclama, „Mare este Gradina Lui Dumnezeu!” Faptele de mai jos or să facă aluzie la toate „nenorocirile” prin care a trecut acest bărbat.

Un bărbat din Germania a avut parte de un incident neplăcut după ce iubita lui l-a violat în somn, la scurt timp după ce a suferit o operaţie de sterilizare şi i-a provocat dureri teribile.

Bărbatul de 49 de ani, cunoscut doar sub numele de Thomas, a spus unui tribunal german că s-a trezit pe canapeaua din apartament în timp ce iubita lui, Cecelia, o femeie de 39 de ani, îl călărea fără milă, scriu cei de la cyd.ro citând sursa romaniatv.net.

Mai mult, din cauza operaţiei de sterilizare el a suferit dureri groaznice. Judecătorii au fost uimiţi de povestea omului, recunoscând că este pentru prima oară când un bărbat acuză o femeie de viol.

„M-a durut deoarece de când am fost sterilizat mă doar când femeia este deasupra. îmi aduc aminte că eram într-un somn adânc, aveam un vis frumos, când m-am trezit că ea mă călărea. Este o nimfomană din iad, face ce vrea ea„, a declarat bărbatul.

Cu toate acestea, femeia spune că bărbatul era treaz în momentul respectiv şi la un moment dat a tras-o de păr şi a aruncat-o la podea, provocându-i mai multe julituri. Într-un final, judecătorii nu i-au dat dreptate bărbatului care s-a simţit violat şi au respins cererea sa.