A umplut 2000 de pahare cu coloranti. Ce s-a intamplat peste 24 de ore a uimit pe toata lumea!

Arta moderna poate fi catalogata cel mai bine prin urmatoarea expresie ” sa sochezi si sa uimesti”. In momentul cand un artist oarecare pune trei caramizi una langa alta si le stropeste cu putina vopsea devine arta in zilele noastre. Insa pe langa acesti asa zisi artisti exista si persoane extrem de talentate care chiar merita sa fie admirate. 

Un exemplu foarte bun este artista chineza Red Hongyi care cu adevarat reuseste sa faca arta din lucruri la care nici nu ne-am fi gandit vodata. In clipul postat artista a avut nevoie de 2000 de garoafe albe pahare de plasit si un colorant alimentar pentru a creea portretul lui Aung San Suu Kyi (politiciana din Burma).

Amestecand colorantul cu apa in diverse proportii ea a reusit sa obtina nuante diferite , urmand ca apoi sa puna florile in pahare ca ele sa absoarba lichidul si sa obtina o nuanta corespunzatoare.

Lucrarea a fost terminată peste 40 de ore. Garoafele albe nu au fost alese întâmplător ca material pentru portretul lui Aung San Suu Kyi, deoarece părul acestei femei era frecvent înfrumusețat cu flori. De aceea, tabloul lui Hongyi era mai mult decât simbolic.