TRAGEDIE. O tânără de 17 ani a murit din cauza pastilelor contraceptive!

Maria Santa, o tânără balerină de 17 ani, din Cluj-Napoca, a murit din cauza pastilelor contraceptive. Adolescenta a fost găsită inconștientă de prietenul ei, a fost dus la spitalul Salford Royal, dar a murit două zile mai târziu. 

Potrivit voceatransilvaniei.ro, balerina de origine română se stabilise în străinătate în 2015. Maria era beneficicara unei burse de 12.000 de lire timp de un an la Școala de Balet din Nord. Inițial, Maria Santa a acuzat dureri de cap, dar medicii au trimis-o acasă, în câteva rânduri.

În cele din urmă, Matias Castlecano, prietenul fetei a găsit-o inconștientă în apartamentul lor din Manchester. Maria a fost dus la spitalul Salford Royal, dar a murit două zile mai târziu.

„Am ajutat-o să meargă, medicul ne-a spus să nu ne facem griji, pentru că este doar obosită. Ea nu a mai vorbit despre asta, chiar dacă avea mare nevoie de ajutor. Mai târziu în acea dimineață, prietenul Mariei ne-a sunat spunând că este în comă”, a declarat tatăl balerinei.

Potrivit medicilor, acesta este al treilea caz întâlnit de ei în ultimii doi ani, în care decesul este produs de pilulele contraceptive.


Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *