O fetiţă de 10 ani a fost spulberată pe o trecere de pietoni de un şofer vitezoman. VIDEO

 O fetiţă de 10 ani a fost spulberată pe o trecerea de pietoni, din Oradea. Scenele şcoante au fost surprise de o cameră video, pe Calea Clujului din Oradea.

Camerele de supraveghere ale unui magazine de pe Calea Clujului au surprins momentul în care o fetiţă de 10 ani a fost lovită pe trecerea de pietoni.

Filmarea a devenit virală pe internet şi surprind cum fetiţa se întorcea de la şcoală împreună cu un grup de copii. Fetiţa ajunge în dreptul trecerii de pietoni, se uită în stânga şi în dreapta, iar după câteva secunde traversează trecerea. Maşina de pe prima bandă de circulaţie îi acordă prioritate, însă şoferul de pe banda a doua , venind cu viteză, o loveşte violent, chiar dacă fetiţa încearcă să fugă din faţa lui, impactul nu mai poate fi evitat.

  Copila a fost aruncată în aer până pe prima bandă de pe sensul opus.  Mai multe persoane au sărit să-i acorde ajutor, iar în mai puţin de 5 minute un echipaj al Serviciului de Ambulanţă Bihor a ajuns la locul accidentului. Accidentul are loc la ora 13.50   “La intersecţia străzii Clujului cu strada Aiudului din municipiul Oradea, un bărbat de 45 de ani, din localitatea Tileagd, în timp ce conducea un autoturism din direcţia străzii Dragoş Vodă înspre localitatea Oşorhei, nu a acordat prioritate de trecere pietonilor. Astfel, a accidentat o minoră de 10 ani, din Oradea, care se angajase în traversarea părţii carosabile pe trecerea de pietoni marcată şi semnalizată corespunzător.

În urma accidentului rutier, victima a suferit leziuni uşoare, pentru îngrijirea cărora a fost transportată la spital”, a precizat subcomisar de poliţie Alina Dinu, purtătorul de cuvânt al IPJ Bihor. Poliţiştii rutieri continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor şi cauzelor producerii accidentului.

[mashvideo]