O femeie furioasa pe politisti s-a dezbracat si a ramas in sutien intr-o sectie de politie

Un incident bizar a avut loc intr-o sectie de politie din India, dupa ce o femeie s-a dezbracat in fata politistilor, in semn de protest. Totul a fost filmat, iar imaginile au ajuns pe internet.

Un scandal intre o femeie si cativa poltisti de la o sectie de politie din India s-a terminat in mod neasteptat: nervoasa, in semn de protest, tanara a decis sa renunte la haine si s-a dezbracat in fata acestora. Insa, si-a pastra sutienul.

La un moment dat, aceasta chiar incearca sa ia niste obiecte de pe birou, pe care sa le arunce in politisti, insa este oprita. Dupa cateva minute in care aceasa continue sa se certe, unul dintre politisti ii aduce o pereche de blugi scurti si o convinge pe femeie sa se imbrace.

Desi si-a mai temperat comportamentul, femeie continua se se planga politistilor, insa nu sunt cunoscutele motivele pentru care a reactionat asa sau de ce a fost adusa la sectie, de la bun inceput.

[mashvideo]

In India, nuditatea in public este considerat un act obscen si este ilegal. Cei care incalca aceste legi primesc amenda sau pot sa ajunga si in spatele gratiilor pentru trei luni.


Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *