O bandă americană de motocicliști impiedica luptele pentru caini și salvează animalele de la proprietarii violenți

Motocicliștii cu tatuaje care arată foarte intimidanti au salvat numeroase animale în SUA. Ei au investigat cazuri de abuz de animale, au venit la proprietari cu adevărat violenți și i-au convins să-și dea animalele de companie acestei organizatii. Bărbații au încheiat acorduri cu adăposturi pentru animale, au ajutat animalele cu reabilitare și au găsit noi familii pentru pisici, câini și cai.

Rescue Ink este o organizație nonprofit de protecție a drepturilor animalelor care a provenit dintr-un grup de voluntari din New York. Echipa este formată din motocicliști, ex-culturisti, foști militari, detectivi de poliție și avocați.

Rescue Ink a colaborat cu poliția și organizațiile publice. Ei au făcut tot ce au putut în limitele legii pentru a proteja animalele împotriva abuzurilor. Munca lor depinde în totalitate de donații.

Echipa a primit aproximativ 1.000 – 3.000 de mesaje pe zi de la diferiți oameni din întreaga lume și aproximativ 250 de apeluri pe zi.

În anii de activitate, au salvat o mulțime de câini, pisici, cai, pui, porci și pești.

Cu munca lor, motocicliștii au demonstrat că toți au inimi mari și amabile. Unul dintre participanții la Rescue Ink a petrecut 1,5 săptămâni purtând un pisoi mic cu el pretutindeni pentru că avea nevoie să-l hrănească la fiecare câteva ore. Un alt motociclist a intrat odată într-un iaz lângă un canal pentru a salva o rață.

Participanții la salvari au petrecut ani sa ii invete pe adulți și copii că abuzul animalelor este greșit și periculos.

De cele mai multe ori, agresorii sunt persoane care au trăsături similare: sunt nesigure, impulsive și nemiloase, deoarece au probleme la domiciliu sau în relațiile lor.

Motociclistii cred că abuzul de animale este doar primul pas pentru astfel de oameni. Mai târziu, deoarece simt că nu pot fi pedepsiți, devin mai siguri și pot abuza pe altcineva precum un copil, o femeie sau o persoană în vârstă. Acesta este motivul pentru care este atât de important să prevenim toate cazurile de abuz pe animale.

Uneori, motocicliștii trebuiau să salveze animalele de companie ale căror proprietari au mur1t și nimănui nu le păsa de le. În astfel de cazuri, motocicliștii au contactat adăposturi și au luat animalele acolo pe cont propriu. La un moment dat, și-au înființat propriul adăpost, dar a fost distrus în timpul unui uragan.

Unele animale au nevoie de reabilitare. De exemplu, un proprietar si-a forțat cainele să doarmă afara indiferent de vreme, până când băieții din Rescue Ink au convins proprietarul să le dea câinele .

Unii câini sunt exploatați pentru reproducere și sunt vânduți ca pui de rasă pură.
Motociclistii au vizitat proprietarii și au vorbit cu ei. Dacă proprietarul nu era de acord, chemau poliția. De cele mai multe ori, animalele au fost salvate.