Nu o sa iti vina sa crezi cu ce a venit un batran la reprezentanta Porsche!

 Un batran suna la reprezentanta pentru a face comanda de o piesa pentru un Porshe 111. Insa in momentul cand a zis pentru ce autovehicul are nevoie de piese, tipa de la call-center a crezut ca batranul nu stie despre ce masina este vorba si ca face confuzie intre modelul Porshe 911 si ii spune 111. Dar batranelul nu facea deloc o confuzie si stia pentru ce anume are nevoie de piese.

 Nestiind cum sa reactioneze, fata de la call-center isi cheama in ajutor seful care cand aude despre ce model este vorba intelege imediat la ce anume se refera batranelul. In zilele urmatoare acesta este chemat la reprezentanta pentru a lasa autovehicolul la reparatie dar si pentru a primi o alta masina in schimb pe perioada reparatiilor. 

 Surpiza a fost cand toti il asteptau afara pe batran sa vada exact cu ce masina o sa vina, insa au avut parte de o surpiza neasteptata cand acesta a sosit cu un tracot, Porshe 111. Dupa ce a lasat tractorul la reparat acesta a plecat spre casa la volanul unui Porshe 911. Totul se intampla in reclama celor de la Porshe care isi respecta toti clinetii, si oferindu-le tuturor suportul de care a nevoie.


Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *