Mercedes-ul de 500.000 de dolari cu care poti pleca la razboi. Cum arata la interior limuzina „imbracata” in blindaj si echipata cu tun de FUM

In ultimul secol, Mercedes-Benz si-a castigat reputatia pentru construirea unora dintre cele mai solide si sigure vehicule din lume.

Iar la varful clasamentului celor mai sigure Mercedes-uri se afla cu siguranta limuzina Maybach S600, modificata si de Inkas Armored Vehicule Manufacturing, din Canada.

Cantarind aproape doua tone si jumatate, limuzina este considerata un adevarat vehicul de razboi, care se poate opune gloantelor si bombelor.

„Este rezultatul combinarii celor mai bune inovatii in securitate si tehnologie care pot fi montate pe un vehicul”, spune Maj. Gen. David Fraser, care ocupa si functia de COO al Inkas.

Un singur dezavantaj are masina. Insa unul care este trecut cu vederea atunci cand vine vorba de siguranta celor din interior. Este vorba despre pret. Jumatate de milion de euro costa Maybach-ul.

Masina e dotata cu un motor de 6 litri biturbo V12, care poate scoate pana la 523 de cai.

Acesta are chiar si un tun cu fum, care ii ajuta pe cei din interior sa creeze o diversiune si sa scape dintr-o posibila ambuscada.

618282426182824361828246