Medicii ascund asta! Tiroida se trateaza in mod natural!

În zilele noastre, problemele cu tiroida sunt din ce in ce mai des intalnite. Oamenii prezinta tot felul de simptome, insa acestia nu sunt constienti de boala pe care o au sau nu sunt corect diagnosticati.

Tiroida este principala sursa de energie a metabolismului si se comporta asemeni unui mecanism, deoarece fiecare celula din organism are un un hormon cu receptie tiroidiana.

 

Tiroida poate fi tratata in mod natural, cu o dieta specifica, sport, odihna si cat mai putin stres.

Daca veti ajunge pe mana unui medic bun, acesta va descoperi care este disfunctia ce sta la baza dereglarii hormonale.

Cele mai bune modalitati pentru vindecarea tiroidei in mod natural:

1. Uleiul de cocos – Uleiul de cocos nu interactioneaza cu conversia hormonului T4 in T3, asa cum o fac celelalte uleiuri, pe care le folosim in bucatarie. Acest ulei intareste metabolismul si ne ajuta sa pierdem in greutate, echilibrand in acelasi timp sistemul imunitar, factor extrem de important in tratarea tiroidei.

Consumati cel putin 1 lingura pe zi.

2. Consumati zilnic maduva din oasele animalelor- Acesta este un adevarat elixir pentru intarirea sistemului imunitar si pentru refacerea mucoasei intestinale. Maduva este esentiala in tratarea tiroidei. Intr-o ceasca, puneti apa, maduva si putina sare de mare. Consumati 1 ceasca pe zi.

3. Consumati alge de mare – Algele precum nori, kombu sau wakame ar trebui consumate frecvent. Acestea sunt bogate in iod si multi alti nutrienti benefici organismului.

4. Consumati Vitamina A, D si K2– aceste vitamine sunt esentiale pentru mentinerea sanatatii tiroidiene. Studiile recente arata ca persoanele cu probleme tiroidiene, au o grava carenta de vitamine.

5. Faceti yoga, tai chi sau meditati ajuta mult in cazul echilibrarii functiei tiroidiene, mai ales daca aceasta boala a fost cauzata de o trauma sau o depresie.

6. Renuntati la gluten – Glutenul duce la aparitia bolilor autoimune, fiind principalul responsabil pentru aparitia bolii Hashimoto.

Va recomandam sa evitati consumul de arahide si unt de arahide, deoarece contin goitrogen.

sursa: www.secretele.com


Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *