Fanfara militară cântă de ziua regelui, însă nimeni nu se aştepta la asa ceva !

Se pare ca si de aceasta data manifestările prilejuite de evenimente importante din viaţa unor personalităţi importante si foarte cunoscute sunt adeseori foarte spectaculoase. În urmatoarele imagini putem vedea în prim plan fanfara militară a Suediei cântând o melodie deosebita si cu totul neaşteptată de ziua regelui Carl al XVI-lea Gustaf.

Acestia fiind imbrăcaţi în ţinută de gală deosebite, toti instrumentiştii fanfarei militare suedeze le ofera membrilor familiei regale şi invitaţilor aflaţi în curtea palatului regal din Stockholm o reprezentaţie uluitor de spectaculoasa de zile mari. Se pare ca melodia pe care întreaga orchestră o interpretează cu atâta virtuozitate este o piesă care face parte din repertoriul inegalabilei trupe „Abba” şi anume „Dancing Queen”.

Pe langa interpretarea care este deosebit de impresionantă, dar mai ales mişcările de trupe într-o coregrafie creativă şi cu totul originală. Rând pe rând toti membrii fanfarei se deplasează în zona din faţa Palatului Regal într-o coregrafie şi o sincronizare perfectă.

De data aceasta spiritul milităresc îşi spune cuvântul şi după cum se poate vedea nu există nici-un fel de greşeală vizibilă în această reprezentaţie spectaculoasa. Grupările şi regrupările succesive oferă tuturor membrilor un spectacol extraordinar cu atât mai mult cu cât în tot acest timp instrumentele muzicienilor reinvie aceasta piese nemuritoare.

Membrii fanfarei militare suedeze respectă cu stricteţe întreaga coregrafie oferind tuturor un spectacol plin de frumuseţe şi magie, desigur toate acestea intamplandu-se sub îndrumarea unui capelmaistru. Este imposibil sa nu fim uimiti de această performanţă uluitoare în care muzica, mişcarea şi vestimentaţia impecabilă a participanţilor sunt elemente de fericire ale acestei manifestări prilejuite de ziua regelui Carl al XVI-lea Gustaf.

 [mashvideo]

 


Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *