Andreea Arsine, participantă la JO 2016, refuză să dea mâna cu Iohannis şi Cioloş

Andreea Arsine acuza dezinteresul autoritatilor romane, intr-un interviu acordat ProSport, declarandu-se dezamagita ca delegatia olimpica nu a fost chemata la Palatul Cotroceni.

„Nu stiu daca o sa fim chemati la Cotroceni. Nici nu cred ca mai are rost dupa atata timp. Mai important ar fi ca oficialitatile romane sa faca ceva pentru sport pentru ca fara sport nu avem identitate. Decat sa merg sa dau mana cu Iohannis sau cu Ciolos mai bine ma antrenez, iar dumnealor fac ce trebuie facut pentru sport”, a spus Andreea Arsine.

 

De asemenea, campioana nationala la probele de mars 10 kilometri si 20 de kilometri acuza si COSR din cauza echipamentului, apreciind ca si femeile de serviciu erau mai bine imbracate decat sportivii romani.

„Am avut echipamentul de antrenament si ne-a fost frica sa-l ducem la spalat pentru ca nu mai aveam cu ce sa ne imbracam. Nu i-am simtit pe cei de la COSR aproape de sportivi. Am fost singuri acolo, fiecare de capul lui. Cred ca unii au confundat aceste Jocuri Olimpice cu o plimbare la Rio. Ma asteptam sa avem oameni cu greutate langa noi, care sa ne sustina. Nu a fost o atmosfera buna. Am ramas profund uimita de echipamentul celor de la Rio care ingrijeau complexul. Noi nu puteam sa facem schimb de echipament nici macar cu cei care faceau curat in complex. Femeile de serviciu aveau un echipament frumos, n-am indraznit sa fac schimb nici macar cu ele, nu aveam ce sa ofer. Si cei din Turcia au avut echipament Kappa, dar nu se putea compara, era echipament de calitate”, a mai spus Andreea Arsine.


Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *