Acesta este CEL MAI MARE PERICOL care pândeşte Pământul. ”Este DEZASTRUOS…”

Donald Trump „ar fi cel mai nesăbuit preşedinte din istoria Americii”, potrivit unei scrisori semnate de 50 de oficiali republicani responsabili cu securitatea naţională. Aceştia afirmă că Trump ar reprezenta un risc pentru securitatea Statelor Unite.

 

Semnatarii scrisorii afirmă că Trump, candidatul republican la alegerile prezidenţiale, a dovedit în mod repetat o lipsă de judecată corectă şi un minus de conştientizare a afirmaţiilor făcute. 

„Dintr-o perspectivă din afara sferei politice, Donald Trump nu este potrivit pentru a fi preşedinte. Astfel, suntem convinşi că el ar fi un preşedinte periculos”, se arată în scrisoare. 

Printre semnatari se numără Michael Hayden, fost director al CIA şi al Agenţiei Naţionale de Securitate, John Negroponte, fost director principal al sistemului informaţional naţional sau Robert Zoellick, fost deputat şi secretar de stat.

Aceştia spun că Donald Trump „a demonstrat în mod repetat că înţelege foarte puţin” care sunt „interesele naţionale vitale, provocările de natură diplomatică, alianţele indispensabile şi valorile democratice” pe care politica americană ar trebui să se bazeze. „Domnul Trump nu a arătat niciun fel de interes în ceea ce priveşte asimilarea acestor valori”, se mai arată în scrisoare. 

„Niciunul dintre noi nu îl va vota pe Donald Trump”, în ciuda faptului că, aşa cum spun şi cei 50, americanii au dubii şi în ceea ce o priveşte pe Hillary Clinton. 

Potrivit The New York Times, această scrisoare va da naştere unui val de îngrijorare în ceea ce priveşte candidatura lui Trump. 

Luni noapte, Donald Trump a reacţionat şi a spus despre cei 50 că fac parte din elita de la Washington, blamată că ar fi responsabilă pentru că a transformat întreaga lume într-un loc periculos. 

„Aceşti oameni din interior, alături de Hillary Clinton, sunt cei căre au luat deciziile dezastruoase de a invada Irakul, i-au lăsat pe americani să moară în Benghazi, şi cei care au lăsat Isis să se extindă”, a încheiat Trump. 


Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *