A pierdut o partidă de poker şi a fost nevoită să se culce cu câştigătorul. Ce i-a mărturisit fiicei sale după 30 de ani

O femeie a fost marele câștig la o partidă de poker desfășurată în urmă cu aproape 30 de ani, iar după acel episod a rămas gravidă. Michelle, în vârstă de 29 de ani, a rămas mască atunci când mama sa, Marie, de 54 de ani, i-a mărturisit că tânăra fusese concepută după o noapte cu tatăl ei, Tony, cel care câștigase această oportunitate la o partidă de poker.

13592350_800570713378923_5914637066296464042_n

Familia a apărut la un show din Marea Britanie, în care Michelle, alături de sora sa vitregă Susanne, i-au reproșat mamei lor că le abandonase atunci când erau mici.

Atunci, moderatorul i-a cerut mamei să povestească cum îl cunoscuse pe tatăl lui Michelle, iar răspunsul a fost năucitor: la o partidă de poker.

,,Am facut pariu cu acest barbat,Tony miza fiind o partida de amor. A fost prima si ultima data cand l-am vazut,el nici macar nu stie ca am ramas insarcinata.Am ales sa te dau pentru ca pur si simplu ai fost un pariu pierdut”,a marturisit femeia.

Fata a izbucnit in plans la auzul acestor declaratii spunand ca nu va putea sa o ierte niciodata pe mama sa.


Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *