Există un stereotip potrivit căruia doar fetele se îngrijorează de excesul de greutate și problemele legate de aspect. Dar bărbații sunt preocupați și de corpul lor și sunt pregătiți să petreacă mult timp în sala de sport, pentru a obtine corpul perfect.

Am găsit acesti 24 de tipi care și-au schimbat stilul de viață și au pierdut kilogramele în plus. Veți observa că toți bărbații au folosit diferite modalități de a slăbi, dar aproape toți au sfârșit cu fețe schimbate – au devenit și mai frumoși!

1. Acest bărbat susține că a pierdut în greutate cu ajutorul dietei ketogene , care conține cantitatea minimă de carbohidrați și cantitatea maximă de grăsimi (dieta Atkins este versiunea sa mai simplă). De asemenea, a petrecut mult timp antrenându-se la sală.

2. „Am pierdut 120 kg în 3 ani de singuratate.”

3. A pierdut 40 kg

4. „Progresul meu de peste 18 luni.”

5. Acest tip a început să meargă la o sală nu doar pentru a fi mai atractiv, ci și datorită sănătății sale: a fost diagnosticat cu hipertensiune.

6. Rezultate excelente în 4 luni

7. „Am decis că este timpul pentru o schimbare.”

8. A pierdut 70 kg în 2 ani.

9. „Dacă eu am reușit să o fac, toată lumea poate”.

10. Acest tip spune că a alergat mult, a mâncat multe legume și a mers la sală.

11. Datorită dietei Dukan, el a pierdut 38 kg.

12. A scăpat de 100 kg

13. „Obișnuiam să merg la sala regulat, dar am căzut în capcana fast-food-urilor și a bomboanelor. Am început să mănânc corect și să lucrez de 6 ori pe săptămână.”

14. Vă puteți imagina că a făcut-o în 4 luni? Tine o dietă, dar mărturisește că își permite din când în când o felie de pizza.

15. Și-a pierdut jumătate din greutate. Este fericit.

16. „Iubitul meu a pierdut 60 de kilograme într-un an.”

17. A reușit să piardă 50 kg.

18. Acum 2 ani, acest tip cântărea 129 kg. Acum cântărește 73.

19. „Nu mai este gras”.

20. „2,5 ani mai târziu”.

21. „În sfârșit, încep să mă simt foarte bine cu mine, după ce am pierdut 50 kg.”

22. Minus 77 kg în 3,5 ani

23. A pierdut 23 kg.

24. A câștigat o emisiune TV și a devenit „unul dintre cei mai tari pompieri australieni”.

Sam Rouen cântărea 153 kg când avea 19 ani. A pierdut 70 de kg și a câștigat. Și viața sa s-a schimbat: a devenit unul dintre acei pompieri frumoși care salvează vieți și fac poze pentru calendarele de caritate .